Kahve falında kıyafet saklamak

Kahve falında kıyafet saklamak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet saklamak gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Kahve falında kıyafet saklamak ayağının tökezlemeyeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü saklamak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında birşey saklamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında sigara sakladığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında para bulup saklamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka saklamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında hazine saklamak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top