Kahve falında hazine saklamak

Kahve falında hazine saklamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hazine saklamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Kahve falında hazine saklamak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hazine çıkarmak işlerinden de geri kalacağına, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında hazine sandığı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, işlerin yolundan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karun hazinesi görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazine altın görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında hazine sandığı bulmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın hazine görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top