Kahve falında sigara sakladığını görmek

Kahve falında sigara sakladığını görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında sigara sakladığını gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sigara saklamak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sigarayı saklamak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, önün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi saklamak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara sakladığını görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet saklamak hayatının iyileşeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka saklamak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top