Kahve falında birşey saklamak

Kahve falında birşey saklamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birşey saklamak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında sigarayı saklamak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarı saklamak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir saklamak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüz saklamak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında saç saklamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalettir.

Kahve falında tabanca saklamak faydalı şeyler yapacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünü saklamak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top