Kahve falında ölü saklamak

Kahve falında ölü saklamak eğer işsizse iş bulacağına, yeni adımlar atacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, makamını garantileyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü saklamak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ölü birini saklamak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü saklamak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri saklamak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü saklamak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suçluyu saklamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalettir.

Kahve falında yumurta saklamak kötü bir habere veya tehlikeye, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında bıçak saklamak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf saklamak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top