Kahve falında kendini elma yerken görmek

Kahve falında kendini elma yerken görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini elma yerken gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kendini elma yerken görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek galibiyet kazanacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalettir.

Kahve falında birini elma yerken görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasada elma görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yesil elma almak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük elmalar görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek daima zinde ve genç kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek önemli işlere imza atacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top