Kahve falında birini elma yerken görmek

Kahve falında birini elma yerken görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, rızkın genişleyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini elma yerken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Kahve falında birini elma yerken görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini elma yerken görmek yeni bir makama sahip olunacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma yerken görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma suyu sıkmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma doldurmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında elma domates görmek dolandırılacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top