Kahve falında yesil elma almak

Kahve falında yesil elma almak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kötü düşmana, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yesil elma almak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Kahve falında dilimlenmiş elma görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan elma düşürmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında elma armut ağacı görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi çürük elma görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma suyu sıkmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki yeşil elma görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük elma soymak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top