Kahve falında büyük elmalar görmek

Kahve falında büyük elmalar görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük elmalar gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Kahve falında büyük elma ağacı görmek gönül sızılarının dineceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir elma görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük elmalar görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük elma yemek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük elma görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, işlerinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük elma almak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top