Kahve falında kasaplık yapmak

Kahve falında kasaplık yapmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaplık yapmak gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında kasaplık yapmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasap ve et görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasap olmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasap olduğunu görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kasap görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Kahve falında kasap bıçağı görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kasap oynamak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top