Kahve falında kendini kasap görmek

Kahve falında kendini kasap görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kasap gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında kasap olmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasap ve et görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasaplık yapmak helal rızka sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kasaptan kıyma almak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Kahve falında kasap dükkanı görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında kasap görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top