Kahve falında kasap olmak

Kahve falında kasap olmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, zor bir döneme girileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kasap olmak gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında kasap dükkanı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kasap olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kasap olmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kasaptan et satın almak çalışmaların büyük getirileri olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak hararetli olayların meydana geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında kasap ve et görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine inanılır.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top