Kahve falında kasap bıçağı görmek

Kahve falında kasap bıçağı görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasap bıçağı gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında kasap bıçağı görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kasap et görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kasap görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Kahve falında kasaptan et satın almak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret eder.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kasapta et görmek ileri gideceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top