Kahve falında kasap oynamak

Kahve falında kasap oynamak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasap oynamak gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Kahve falında kasap oynamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kendini kasap görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında kasaplık yapmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kemik almak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak sevindirici haberler alınacağına, ana baba dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasap dükkanı görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top