Kahve falında karısının evlendiğini görmek

Kahve falında karısının evlendiğini görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, dedikodu edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, ufkunun açılacağına inanılır.

Kahve falında karısının evlendiğini gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısını evlendiğini görmek büyük üzüntüler olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında karısıyla tekrar evlendiğini görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısını evlendirmek yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının evlendiğini görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top