Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski karısının evlendiğini gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla evlendirmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısının evlendiğini görmek bir anda yükseleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında karısını evlendirmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sorunların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında karısıyla evlenmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top