Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek mutlu günlerin yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında karısının evlendiğini görmek bir araya geleceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi karısıyla evlenmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında karısını evlendirmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısıyla tekrar evlendiğini görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını evlendiğini görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top