Kahve falında karısını evlendirmek

Kahve falında karısını evlendirmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını evlendirmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Kahve falında karısıyla tekrar evlendiğini görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlendirmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top