Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında karısıyla tekrar evlendiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek parasal ferahlığa çıkılacağına, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlendirmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek işlerin başına geçeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kendi karısıyla evlenmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top