Kahve falında frambuazlı pasta görmek

Kahve falında frambuazlı pasta görmek düşmanların barışacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında frambuazlı pasta gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında frambuazlı pasta görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında frambuaz görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında elinde pasta görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üzümlü pasta görmek sorunların teker teker çözüleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında iki pasta görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının pasta yaptığını görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yedirmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak doğru işler yapacağına, hoş olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top