Kahve falında elinde pasta görmek

Kahve falında elinde pasta görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde pasta gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde pasta görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kremalı pasta görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında fıstıklı pasta görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside pasta görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta hediye etmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir dilim pasta görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi pasta görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze pasta yemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top