Kahve falında arkadaşının pasta yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının pasta yaptığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bol nimete kavuşulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının pasta yaptığını gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının pasta yaptığını görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pastası görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dogum günü pastası görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pasta vermek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında pasta ve kek görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta kreması görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top