Kahve falında iki pasta görmek

Kahve falında iki pasta görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, canını sıkılacağına, daha iyi anlaşır olacağına, karlı işler alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında iki pasta gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında ekmek pasta görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli pasta yemek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalettir.

Kahve falında pasta yiyememek üzüntülü bir haber alınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata pasta görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurmalı pasta görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yemek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vişneli pasta yemek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top