Kahve falında fotoğrafla konuşmak

Kahve falında fotoğrafla konuşmak bunalıma düşeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işarettir.

Kahve falında fotoğrafla konuşmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında fotoğrafla konuşmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında cami fotoğrafı görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf dükkanı görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak helal lokmalar yiyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğrafını görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf aramak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile fotoğrafı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top