Kahve falında fotoğrafını görmek

Kahve falında fotoğrafını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğrafını gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını görmek işlerinin ters gideceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, itibarının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski fotoğraf görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek gelişim içine girileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top