Kahve falında cami fotoğrafı görmek

Kahve falında cami fotoğrafı görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında cami fotoğrafı gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında cami fotoğrafı görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami fotoğrafı çekmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafçı olmak doyasıya sefasını süreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine fotoğraf vermek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli fotoğraf görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, anne baba duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf kesmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top