Kahve falında fotoğraf aramak

Kahve falında fotoğraf aramak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf aramak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında fotoğraf aramak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğrafla konuşmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun fotoğrafını görmek cesaretini yeninden toplayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı fotoğraf makinesi görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top