Kahve falında fıstık kırmak

Kahve falında fıstık kırmak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, malının ve parasının da artacağına, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık kırmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında fıstık kırmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı helva yemek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, istediği herşeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık aldığını görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fıstık almak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında fıstık almak günlerini bunun için harcayacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer fıstık toplamak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top