Kahve falında fıstık almak

Kahve falında fıstık almak zorluklarının biteceğine, şansa, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yer fıstık toplamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık fındık yemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık ve ceviz görmek sorunlarının günden güne artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında cam fıstığı toplamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fıstık yemek keyfin ve geçimin kalmayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kavrulmuş fıstık görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top