Kahve falında yer fıstık toplamak

Kahve falında yer fıstık toplamak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer fıstık toplamak gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yer fıstık toplamak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı toplamak çok bereketli zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı yemek aile bireylerinin çok üzüleceğine, aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı görmek kısmetlerinin bol olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top