Kahve falında fıstık aldığını görmek

Kahve falında fıstık aldığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık aldığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Kahve falında fıstık aldığını görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında çam fıstığı almak nimetin ve kazancın artacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş fıstık görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında yaş fıstık yemek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstık tarlası görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık ve ceviz görmek rahata ve huzura kavuşacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top