Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak büyük zararlara uğrayacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle konuşmadığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin konuşmadığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top