Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek tarafından öpülmek isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Kahve falında bebek tarafından kovalanmak can sıkıntısının sona ereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak hem verimi yükselteceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top