Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, insanlarla uyumunun artacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sıkıntıların aşılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bebek tarafından kovalanmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni malların alınacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kendinden emin adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tarafından öpülmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından kandırılmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından öpülmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top