Kahve falında bebek tarafından öpülmek

Kahve falında bebek tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni işlerin geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak bekarlar için evlenmeye, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında bebek tarafından öpülmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek tarafından kovalanmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek yaralayacağına ve küstüreceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere tabir olunur.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işarettir.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top