Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında erkek bebek tarafından öpülmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bebek tarafından kovalanmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebek tarafından öpülmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından öpüldüğünü görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bebek tarafından öpülmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biri tarafından çağrılmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top