Kahve falında erkeğin menisini görmek

Kahve falında erkeğin menisini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin menisini gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin menisini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin menisinin aktığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek menisi yutmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin menisi görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı bir eşe işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi menini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında kendi menisini içmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top