Kahve falında ellerinde yara görmek

Kahve falında ellerinde yara görmek moralin bozulacağına, bilgiyle donanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinde yara gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında ellerin yara olduğunu görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ elinde yara görmek hayatının bir anda renkleneceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Kahve falında sol elinde yara görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, adından konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri yara görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işarettir.

Kahve falında eli yara görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli yara olmak çok zarar göreceğine, temize çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top