Kahve falında ellerin yara olduğunu görmek

Kahve falında ellerin yara olduğunu görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ellerin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ellerinde yaralar görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinin yaralandığını görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında elleri yara görmek makam edineceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında el içinde yara görmek takdir toplayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Kahve falında eli yüzü yara görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinde yara görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde yara görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elin içinde yara görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top