Kahve falında elinin yaralandığını görmek

Kahve falında elinin yaralandığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Kahve falında ellerini yara içinde görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazancının helal para olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında eli yaralanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında el üstünde yara görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında elinde yara görmek lüksüne de lüks katacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında elin içinde yara görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet eder.

Kahve falında eli yara görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top