Kahve falında başkasının elinde yara görmek

Kahve falında başkasının elinde yara görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde yara gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Kahve falında eli yara görmek dünya mallarının çoğalacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek yollarının açılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el yarası görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el içinde yara görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek ne yöne gideceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elin içinde yara görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top