Kahve falında elinde elma görmek

Kahve falında elinde elma görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, iyi habere, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, eksik olan yanının tamamlayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında elinde elma gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin elinde elma görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde elma görmek kalabalık günler geçirileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde elma görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yolculuğa çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında birinden yeşil elma almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma çalmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kısmetinin hep açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve elma görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı elma satmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top