Kahve falında karpuz ve elma görmek

Kahve falında karpuz ve elma görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karpuz ve elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında karpuz ve elma görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında elma ve karpuz görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz almak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü karpuz görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi karpuz görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük karpuz kesmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yarım karpuz görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top