Kahve falında başkasının elinde elma görmek

Kahve falında başkasının elinde elma görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde elma gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında elinde elma görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde elma görmek mesleğine dört elle sarılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde elma görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sepete elma toplamak sık sık alışverişe gidebileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elma görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında elma ve incir görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma satın almak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, girilen yolda zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda elma toplamak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top