Kahve falında birinin elinde elma görmek

Kahve falında birinin elinde elma görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde elma gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının elinde elma görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında elinde elma görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinde elma görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elmayı paylaşmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında topraktan elma toplamak adını işiyle duyuracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta tek elma görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, insanlara yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top