Kahve falında düşen asansörden kurtulmak

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak onlara doyasıya sarılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında asansörden kurtulmak sorunlarını çözebileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin asansörden düştüğünü görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörün düşmesini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında asansörle düştüğünü görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında asansör düştüğünü görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top