Kahve falında asansörden kurtulmak

Kahve falında asansörden kurtulmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Kahve falında asansörden kurtulmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Kahve falında asansörde kalıp kurtulmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörden kurtulmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında hastane asansörü görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörün yandığını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top