Kahve falında asansörün düşmesini görmek

Kahve falında asansörün düşmesini görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında asansörün düşmesini gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör düşerken görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörün düşmesini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden düşen birini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında asansörden düştüğünü görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör düştüğünü görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında birinin asansörden düştüğünü görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında asansörle düştüğünü görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top