Kahve falında asansör düştüğünü görmek

Kahve falında asansör düştüğünü görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında asansör düştüğünü gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Kahve falında asansörün düştüğünü görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında asansörden düştüğünü görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörün düşmesini görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin asansörden düştüğünü görmek işlerine verimin hâkim olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulur.

Kahve falında asansör düşerken görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansör düştüğünü görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top