Kahve falında doğum yapmış kedi görmek

Kahve falında doğum yapmış kedi görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, itibar kaybedeceğine, mal ve para biriktireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulur.

Kahve falında doğum yapmış kedi gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında kedi doğumu görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin doğum yapması görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapmış kedi görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yapan kedi görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi doğum yaparken görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin doğum yaptığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye doğum yaptırmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin doğumunu görmek süzüleceğine, ağlayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top